Index

Home
Zoek faillissement
Indienen vordering
Contact met curator
Nog niet failliet-alert
Mijn alerts
Abonnementen
Volg faillissementen
Boedels te koop
Failliet per branche
Failliet in regio
Geografische info
Monitor services
Onze abonnementen
Debiteurenbeheer
Nieuwsarchief
Kenniscentrum
Mail webmaster
Ontvang nieuwsbrief
eebac03e53097c0b
37f35728726ee18d
Dienstverleners
Opzeggen
Voor curatoren
Voor journalisten
Uw link naar ons
Onze services
Disclaimer / gebruik

Krediet Informatie Systemen

 « terug

Verkocht is er pas als er betaald is.

Bezoek ons kenniscentrum >>

Vandaag of morgen dient zicht een bedrijf aan waar u meer van wilt weten. Afhankelijk van het financile risico, wilt u meer of minder uitgebreid genformeerd worden over uw toekomstige zakenpartner. U wilt immers niet onverwachts met een faillissement worden geconfronteerd.

On-line abonneren n on-line kredietwaardigheidsrapporten opvragen
KISYS is een leverancier van actuele kredietinformatie in binnen- en buitenland. De gegevens worden door KISYS gewogen en geanalyseerd en uiteindelijk samengevat in een kredietinformatierapport, waarin opgenomen een advies over de door u gevraagde kredietlimiet. Abonnees kunnen deze informatie on-line raadplegen.

KISYS: een betrouwbare bron
De door KISYS geraadpleegde databanken beschikken over de meest recente gegevens van het internationale bedrijfsleven. In Nederland is de KISYS kredietinformatie gebaseerd op de openbare gegevens van onder meer de Kamers van Koophandel en het Nederlands Faillissementenregister. Deze gegevens zijn aangevuld met alle in Nederland gedeponeerde jaarrekeningen en met uitgebreide gegevens over het betalingsgedrag en de bedrijfsspecifieke gegevens.

KISYS is voortgekomen uit het door de Nederlandse banken opgezette Krediet Informatie Systeem en daar als zodanig nog steeds in gebruik.Curatoren-net heeft een strategische samenwerking met KISYS. Daarom kunnen wij u on-line de benodigde handelsinformatie bieden. KISYS onderscheidt zich daarbij door de sterk concurrerende prijsstelling en betaalwijze.

Als u meer wilt weten verwijzen wij u graag door naar ons kenniscentrum. Hier kunt u zich abonneren en kunnen abonnees on-line kredietwaardigheidsrapporten opvragen

Bezoek ons kenniscentrum >>
Curatoren.nl draagt geen verantwoordelijkheid voor de informatie zoals deze wordt verstrekt, noch spreekt zij een oordeel uit over de dienstverlener als zodanig.
Login
Login voor curatoren, rechters-commissarissen, en premium-abonnees


SMS code
Heeft u een SMS met een code van ons ontvangen? Vul in voor 1 uur toegang.
Mobiel
 
Één uur toegang
Alle details en uitgebreid zoeken.
€ 1,30 voor een uur
Euro

 


Bedrijfsinsolventies in de maand juni 2017
Faillissementen 270
Schuldsaneringen 515
Surseances 2
Meer statistieken »
Aantal verslagen 242160
over ons