|
Index
2337cad88b325e09 afeb0168e306a448
|
|
|
|
|
|
Faillissement BAKKERIJ CHRIS STEEVENS BV |
« terug
|
Op 06-09-2011 is BAKKERIJ CHRIS STEEVENS BV door de rechtbank in staat van faillissement verklaard. Als curator is aangesteld mr. A.J. van Bergen. Het insolventienummer van deze zaak is F 11 198. BAKKERIJ CHRIS STEEVENS BV heeft als activiteit(-en) vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk, vervaardiging van brood en banket (warme bakkers), vervaardiging van beschuit en koekjes en ander houdbaar banketbakkerswerk, vervaardiging van biscuit, koek en banket. Er waren circa 10 t/m 19 werknemers werkzaam.
Beschikbare verslagen
Datum |
Naam |
Type |
|
|
14-02-2012 |
1e verslag |
PDF |
· details |
|
19-02-2013 |
2e verslag |
PDF |
· details |
|
18-06-2015 |
3e verslag |
PDF |
· details |
|
14-12-2015 |
4e verslag |
PDF |
· details |
|
20-09-2017 |
5e verslag |
PDF |
· details |
|
Feiten
|
06-09-2011 |
actief |
Openingsstatus |
|
08-09-2011 |
Uitspraak faillissement op 6 september 2011 |
Publicatie |
|
04-02-2019 |
Vervanging rechter-commissaris mr. R.P.J. Quaedackers door mr. P Hoekstra. |
Publicatie |
|
Betreft
Naam: | BAKKERIJ CHRIS STEEVENS BV |
Gevestigd: | Nijverheidsweg 7, 6171 AZ, Stein |
Adres volgens KvK: | Nijverheidsweg 7 , 6171AZ, Stein |
Bedrijfsgegevens: |
KvK-nummer: | 14043202 |
Soort inschrijving: | Rechtspersoon |
Klasse werkzame personen: | 10 t/m 19 werknemers / werkplekken |
BIK-codes: |
Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk (107100)
, Vervaardiging van brood en banket (warme bakkers) (107111)
, Vervaardiging van beschuit en koekjes en ander houdbaar banketbakkerswerk (107200)
, Vervaardiging van biscuit, koek en banket (107211)
|
Kantoorhoudend
Postbus 301
6200 AH MAASTRICHT
043-3506200
Rechter-commissaris
mr. P. Hoekstra
Rechtbank
Zittingsplaats Maastricht
Postbus 1988
6214 PA Maastricht
043-3465283
|
|
|
|
|
|
|
|
Bedrijfsinsolventies in de maand november 2024 |
Faillissementen |
|
Schuldsaneringen |
|
Surseances |
|
Meer statistieken » |
|
Aantal verslagen |
254274 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|