Index

Home
Zoek faillissement
Indienen vordering
Contact met curator
Nog niet failliet-alert
Mijn alerts
Abonnementen
Volg faillissementen
Boedels te koop
Failliet per branche
Failliet in regio
Geografische info
Monitor services
Onze abonnementen
Debiteurenbeheer
Nieuwsarchief
Kenniscentrum
Mail webmaster
Ontvang nieuwsbrief
4eefe1f31996317f
9b98ba491a3460d3
Dienstverleners
Opzeggen
Voor curatoren
Voor journalisten
Uw link naar ons
Onze services
Disclaimer / gebruik

Opnieuw drukke dag voor Intertoyswinkels

 « terug

24-02-2019  print deze pagina

AMSTERDAM (ANP) - Het was zondag opnieuw druk in Intertoyswinkels met klanten die hun cadeaubonnen kwamen inwisselen. Net als zaterdag waren er ook zondag soms vertragingen door een technische storing wegens de drukte. Volgens een woordvoerder was het ,,druk, maar goed handelbaar\'\'. Er waren zondag geen meldingen van incidenten.

Zondag is de laatste dag dat tegoed op de kaarten kan worden verzilverd, omdat het bedrijf faillissement heeft aangevraagd. Klanten kunnen hun cadeaukaarttegoeden nog verzilveren via de website van Intertoys tot zondag middernacht. Ook daar kunnen nog vertragingen voorkomen door het grotere aanbod, aldus de zegsman.

Zaterdag werden de winkels ook geplaagd door een storing waardoor het systeem er uit lag en klanten kwamen in sommige winkels in een lange rij terecht. Toen waren er, zoals de woordvoerder toen zei ,,situaties waar klanten zich niet fatsoenlijk hebben gedragen.\'\' Zaterdag meldde Intertoys dat de storing werd veroorzaakt door een DDoS-aanval, maar dat weersprak de zegsman zondag. ,,KPN heeft ons verteld dat er sprake was van een overbelaste lijn en dat de cadeaukaarten daardoor niet verwerkt konden worden.\'\'

Hoeveel geld nog op openstaande kaarten staat, is niet bekend. Niet alle winkels gingen zondag open vanwege de storing, maar hoeveel er dicht bleven is onduidelijk.

Lees meer >

Bron: (ANP)
Login
Login voor curatoren, rechters-commissarissen, en premium-abonnees
Bedrijfsinsolventies in de maand juni 2019
Faillissementen
Schuldsaneringen
Surseances
Meer statistieken »
Aantal verslagen 254423
over ons