Index

Home
Zoek faillissement
Indienen vordering
Contact met curator
Nog niet failliet-alert
Mijn alerts
Abonnementen
Volg faillissementen
Boedels te koop
Failliet per branche
Failliet in regio
Geografische info
Monitor services
Onze abonnementen
Debiteurenbeheer
Nieuwsarchief
Kenniscentrum
Mail webmaster
Ontvang nieuwsbrief
bd6693b8c8f28d37
ecd16ae124667a2a
Dienstverleners
Opzeggen
Voor curatoren
Voor journalisten
Uw link naar ons
Onze services
Disclaimer / gebruik

Samenwerking

 « terug

Het gebruik van CuratorenNet is kosteloos. Zowel voor curatoren (en bewindvoerders) als voor de belanghebbenden.

Een logische stap is dat curatoren de verslagen van faillissementen van henzelf en hun (eventuele) collega's op de eigen kantoorsite tonen. Samenwerking met Curatoren.nl biedt een financieel aantrekkelijke mogelijkheid om dit te realiseren.

Voor slechts 290,- per jaar kan een advocatenkantoor met n curator al haar verslagen op de eigen website online zetten ongeacht het aantal faillissementen of verslagen. Wanneer er meerdere curatoren worden getoond, betaalt een kantoor voor elke additionele curator een toeslag van 72,50 per jaar. Voor kantoren met meer dan 10 curatoren gelden speciale tarieven. Dit resulteert in de volgende tarieven, excl. BTW per jaar:
 kantoor met n curator: 290,-
 kantoor met twee curatoren: 362,50
 kantoor met drie curatoren: 435,00
 kantoor met vier curatoren: 507,50
 enz. ...

Technisch is het zeer eenvoudig. Er hoeft slechts n pagina in uw website te worden toegevoegd. In deze pagina wordt een zogenoemd 'script' aangeroepen waardoor de gegevens in de vormgeving van de eigen website worden weergegeven. In veel gevallen kunnen wij in minder dan een uur geheel vrijblijvend een persoonlijk voorbeeld voor u maken. Bekijk de voorbeelden die wij voor anderen hebben gebouwd.

Als u genteresseerd bent neemt u dan contact met ons op. We vertellen u dan graag over de diverse mogelijkheden. samenwerking@curatoren.nl

CuratorenNet heeft gekozen voor Xsarus Internetoplossingen als technisch partner. Xsarus nam de technische realisatie van dit platform voor haar rekening. Is uw advocatenkantoor nog niet in het bezit van een website? Xsarus kan in samenwerking met CuratorenNet u een scherp aanbod doen voor de bouw van een professionele website voor uw advocatenkantoor. info@xsarus.nl
Login
Login voor curatoren, rechters-commissarissen, en premium-abonnees
Bedrijfsinsolventies in de maand juni 2024
Faillissementen
Schuldsaneringen
Surseances
Meer statistieken »
Aantal verslagen 254274
over ons