Index

Home
Zoek faillissement
Indienen vordering
Contact met curator
Nog niet failliet-alert
Mijn alerts
Abonnementen
Volg faillissementen
Boedels te koop
Failliet per branche
Failliet in regio
Geografische info
Monitor services
Onze abonnementen
Debiteurenbeheer
Nieuwsarchief
Kenniscentrum
Mail webmaster
Ontvang nieuwsbrief
66d90ca88229c506
aa1654ac4620e6a2
Dienstverleners
Opzeggen
Voor curatoren
Voor journalisten
Uw link naar ons
Onze services
Disclaimer / gebruik

Regio alerts - voorwaarden

 « terug

abonneer u op regio alerts


De Regio alert service: elke dag een email

Met het regio alert-abonnement ontvangt u dagelijks een email met informatie over failiissementen schuldsaneringen in uw regio.

Wat kost het?
Het basisabonnement kost 185,- per jaar, daarnaast geldt een toeslag afhankelijk van de gekozen regio. Voordat u uw abonnement afsluit kunt u het defintieve bedrag berekenen.

Naast faillissementen ook schuldsaneringen
Er zijn bijna twee keer zoveel schuldsaneringen als faillissementen. Wilt u dagelijks naast de faillissementen ook de schuldsaneringen in uw regio gemaild krijgen dan betaalt u hiervoor een toeslag van 75,-- buiten de kosten van uw regio-alert abonnement. U kunt deze optie aangeven bij uw aanmelding.

Vervolguitspraken
Ook kunt u zich abonneren op informatie over lopende insolventies. Hiervoor betaalt u een toeslag van 0,50 per te verwachten aantal mededelingen (gebaseerd op het historisch jaargemiddelde). Bij grote aantallen is een XML-oplossing wellicht voor u interessant. (Zie XML-datafeed)

Toon een kaart op uw website
Toon een kaart en tabel op uw website met recente faillissementen. Ook hiervoor geldt een toeslag van 75,-- buiten de kosten van uw regio-alert abonnement. Zie voor meer informatie: Uw eigen kaart. U kunt deze optie aangeven bij uw aanmelding.


Het abonnement wordt steeds automatisch met een jaar verlengd, tenzij u uiterlijk twee maanden voor de vervaldatum heeft opgezegd. Tevens zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ja, ik neem een abonnement op de regio alert service

Ik heb nog een aantal vragen en wil eerst nader contact

Curatoren.nl is afhankelijk van de beschikbaarstelling door de rechtbanken van insolventieinformatie. Het kan voorkomen dat een rechtbank deze informatie vertraagd publiceert. Curatoren.nl kan daarom geen garantie geven dat de verstrekte informatie in alle gevallen volledig is.
Login
Login voor curatoren, rechters-commissarissen, en premium-abonnees
Bedrijfsinsolventies in de maand juni 2024
Faillissementen
Schuldsaneringen
Surseances
Meer statistieken »
Aantal verslagen 254274
over ons